Deze rit mag u als bezoeker of deelnemer niet missen

In verband met de jubileumrit is ervoor gekozen het defilé in het dorp Vorden uit te breiden zodat het publiek de mogelijk heeft dit "rijden museum" meerdere keren te bewonderen. De aanspanningen zullen een aantal keren door de Dorpsstraat rijden en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op de parkeerplaats bij Hotel Bakker. Daar zal ook nadere informatie gegeven worden door een deskundige speaker.

Het evenement begint bij kasteel Den Bramel aan de Almenseweg. Vanaf 8.30 uur vindt hier de jurering van de verschillende aanspanningen plaats. Zeker de moeite waard om het neusje van de zalm te komen bekijken.

Vanaf 10.00 uur zullen de deelnemers vertrekken voor de ochtendrit en omstreeks 12.30 uur zullen ze weer terug zijn bij Den Bramel om daar de lunch te gebruiken. Bij binnenkomst van de rijtuigen zal de speaker uitleg geven en tijdens de lunch is het voor bezoekers mogelijk het terrein te betreden om de historische rijtuigen (en kleding) van dichtbij te bekijken.

De middagroute start om 13.45 uur en wordt tegen 15.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking in het dorp. Vanwege de jubileumrit heeft de organisatie extra aandacht gevraagd voor het defilé en is het gelukt een aantal unieke aanspanningen als deelnemers te krijgen welke alleen tijdens het defilé mee zullen rijden.  De organisatie rekent dit jaar dan ook op extra veel publiek in de Dorpsstraat.

Free Joomla! template by L.THEME