Bij de actie 'hart voor de Achterhoek' hebben wij 720 euro mogen ontvangen. Dit mooie bedrag is gerealiseerd door de mensen die op ons gestemd hebben; zij willen ook dat de kastelenrit behouden blijft. Dank u wel voor uw stem en Rabobank bedankt voor deze actie! Heeft u niet gestemd, maar wilt u wel uw bijdrage leveren voor het behoud van de kastelenrit, dan kunt u ook vriend van de kastelenrit worden. Dit doet u door dit formulier in te vullen, wij sturen u dan een inschrijfformulier toe.

De kastelenrit wordt mede mogelijk gemaakt door:

Laatste nieuws Kastelenrit

Sponsors Kastelenrit

De Kastelenrit 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door (deze lijst wordt de komende weken nog aangevuld):

  • Hotel Bakker
  • De Witte Smid
  • Bouwbedrijf Van Zeeburg
  • De Herberg

Draagt u de Kastelenrit een warm hart toe en wilt u ook bijdragen om dit prachtige schouwspel te behouden? Dit kan door goederen of diensten in natura te leveren of door een geldelijke bijdrage te doen. Wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden:

  1. Naamsvermelding op de site € 25,-
  2. Naamsvermelding op de site en in het programmaboekje € 50,-
  3. Advertentie (2,5 x 4 cm.) in het programmaboekje, banner op de site met link naar eigen site € 100,-
  4. Sponsoring in natura: naamsvermelding in het programmaboekje en/of banner op de site (afhankelijk van de waarde van sponsoring)

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

Free Joomla! template by L.THEME