Kastelenrit 2018: lot uit de loterij

Wat hadden wij een geluk afgelopen zondag: het weer was fantastisch! Dat was de eerste opmaat voor een zeer geslaagde editie van de Kastelenrit. Dit jaar mochten wij diverse aanspanningen verwelkomen die nog nooit bij ons mee hadden gedaan. En deze mensen gaan zeker terugkomen. Van de deelnemers hebben wij alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Dat is een mooie opsteker, zeker omdat we er dit jaar voor gekozen hebben om de route weer een keer richting Het Suideras te laten gaan.

Ook de toeschouwers waren enthousiast. Dat kan ook bijna niet anders: als grootste traditioneel gerij rit van Nederland komen in Vorden de meeste rijtuigen langs. Dit jaar hadden we voor het eerst een demonstratie ringsteken in de dorpsstraat. Dit gaan wij volgend jaar zeker herhalen; wellicht geen ringsteken, maar wel een demonstratie die te maken heeft met de paardensport.

Tot slot willen wij alle vrijwilligers, sponsors en iedereen die ons een warm hart toedraagt bedanken! Zonder jullie lukt het ons niet dit evenement te organiseren.

De kastelenrit wordt mede mogelijk gemaakt door:

Free Joomla! template by L.THEME